1034 budapest, tímár u.24., tel.: 30 396 4043 / 20 434 3486

Hegyen-Völgyön egyesület

Fórum
Persze minden a terv szerint alakult mire beértünk a Moszkva térre kisütött a nap.:)
Köszönjük a szervezést, a jó társaságot, reméljük a második félidő is jól sikerült!? Mire mi hazaértünk már a nap is kezdett "sütni" :) Piri, Ildi, Attila
Újra túrázunk, gyertek szeptemberben a Kékre!:)
Szombaton találkozunk a Kő-hegyen! Hurrá, hurrá, hurrá!!!
A FÉSZEK program bemutatása

A Hegyen-Völgyön Egyesület szervezésében nagyszabású egészségvédelmi és szabadidős program indul útjára a 11. kerületben. A Fészek Program célja, hogy a serdülőkorban lévő fiatalok (10-14 évesek) gyakorlatban ismerkedjenek meg a szabadidő eltöltésének aktív módjaival, miközben elméleti tudást is szereznek ezek biztonságos műveléséről.

A Fészek Programban résztvevő gyerekek számos aktív szabadidős tevékenységet próbálhatnak ki túráink (kalandnapok erdőben és vízen, gyalogtúrák, vizitúrák, biciklitúrák, stb.) keretében, valamint érdekes és hasznos ismereteket szerezhetnek játékos elméleti foglalkozásaink (elsősegély, biztonságvédelem, bicikliszerelés, füstmentes élet, stb.) során. Mindezek mellett vezetői képességeiket is csiszolgathatják drámaóráinkon, miközben csapattá válnak egyéb összejöveteleinken.
A sok élménnyel teli kaland térítésmentes, a részvétel feltétele csupán az, hogy a gyerekek ingyenesen taggá váljanak a Hegyen-Völgyön Egyesület honlapján az Ifjoncok között.

 

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Minden programon való részvétel pontot ér, melyeket a gyerekek egy pontgyűjtő füzetben gyűjthetnek össze, mi pedig a Hegyen-Völgyön Egyesület honlapján rögzítünk majd, ahol az Ifjonc taggá vált gyerekek is megtekinthetik gyűjteményüket.  (Jelentkezés a FÉSzEK Programra online vagy Jelentkezési lap letöltése)

 

Az időszakonként legtöbb pontot összegyűjtő gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy jelen lehessenek a szintén teljes mértékben ingyenes táborainkban (2 napos őszi tábor, 3 napos téli tábor, 2 napos tavaszi tábor, és 6 napos nyári tábor).

A programok időpontjairól a honlapon tájékozódhatnak.

 

További információ Bogdán Rékánál a reka@hegyvolgy.hu e-mail címen.

 

Belépés
Regisztráció / Tagi jelentkezés
Megosztás


Események
« 2019. október »
HKSzCsPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Következő túráink